Termeni si conditii de utilizare si confidentialitate

Conditii generale

Bine ati venit pe site-ul www.Kiditos.ro
Proprietarul acestui site este S.C. KIDITOS MAGIA S.R.L. Pentru detalii privind aceasta companie va rugam sa accesati link-ul Contact.

In cuprinsul acestor Conditii generale proprietarul va fi denumit generic Kiditos.ro

Accesand si utilizand site-ul Kiditos.ro, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si Kiditos.ro sunt inlocuite prin prevederile prezentelor Termeni si conditii. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Termenii si conditiile acestui site, va rugam sa parasiti acest site, acum. 

Kiditos.ro poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca acesti Termeni si conditii prin actualizarea acestora. Kiditos.ro isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului Kiditos.ro, fara a fi necesara notificarea prealabila a utilizatorilor. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta Termenii si conditiile de utilizare si politica de confidentialitate actualizate.

Va multumim.

I. Termeni si conditii de utilizare

Intregul continut al site-ului www.Kiditos.ro, incluzand in aceasta notiune texte, imagini, fisiere audio, fisiere video, elemente de grafica web, design-ul acestuia, scripturi si orice alte date, este proprietatea exclusiva a Kiditos.ro si este protejat conform „Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala”. Folosirea partiala sau totala a acestor elemente fara acordul scris al societatii KIDITOS MAGIA S.R.L se pedepseste conform legilor in vigoare. 

Kiditos.ro asigura utilizatorului site-ului acces limitat pe acest site in scopul cumpararii produselor si informarii de specialitate dar nu ii confera dreptul de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a folosi in scopuri comerciale acest site fara acordul expres si in scris al Kiditos.ro

Legaturi catre alte site-uri

Kiditos.ro nu raspunde si nu poate fi facuta responsabila de continutul (intelegand prin aceasta inclusiv natura lor) site-urilor la care se ajunge prin link-uri existente pe Kiditos.ro. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

Comunicari electronice

Prin folosirea site-ului Kiditos.ro pentru cumpararea de produse si/sau prin participarea la programele lansate de acesta utilizatorul isi da acceptul implicit pentru primirea notificarilor in format electronic/text de la Kiditos.ro, incluzand in aceasta categorie comunicari prin e-mail/telefon si/sau anunturi pe site.
De asemenea, Kiditos.ro respecta libertatea de optiune si ofera posibilitatea utilizatorilor sa-si exprime dorinta de a nu mai primi comunicari electronice, stopand prin aceasta comunicarea pe e-mail/telefon din partea Kiditos.ro

Responsabilitati privind produsele comercializate

Kiditos.ro nu garanteaza ca prezentarile produselor sau orice alte elemente de continut al site-ului sunt lipsite de erori sau ca site-ul ofera informatii complete.
De asemene, Kiditos.ro nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului.

Declinarea responsabilitatii

a. Privind informatiile
Kiditos.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de afisare pe site in ceea ce priveste preturile sau alte informatii legate de produse, direct sau indirect.
In cazul in care preturile sau alte informatii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, Kiditos.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre problema aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

b. Privind disponibilitatea produselor comercializate
Kiditos.ro nu garanteaza disponibilitatea serviciilor si produselor afisate, motiv pentru care aceasta va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite servicii si produse nu sunt disponibile la data si ora solicitate de utilizatorul prezentului site. Aparitia unei astfel de situatii va fi comunicata in cel mai scurt timp clientului care a solicitat servicii sau produse in aceasta situatie. In acest sens va rugam sa consultati direct sau prin telefon /e-mail un reprezentant de vanzari al Kiditos.ro pentru a va asigura de disponibilitatea serviciilor si produselor solicitate.

c. Privind acesarea site-ului
Kiditos.ro nu garanteaza ca site-ul, server-ul pe care este gazduit sau e-mailurile trimise de la Kiditos.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, Kiditos.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea /accesarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

Securitatea datelor pesonale
In ce priveste confidentialitatea datelor si informatiilor culese de Kiditos.ro va rugam sa accesati sectiunea Politica de confidentialitate.

Drept aplicabil. Mod de solutionare litigii
Termenii si conditiile de folosire ai acestui site se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la primirea oficiala a reclamatiei (prin posta, fax sau e-mail). In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul SC KIDITOS MAGIA SRL.

 

 

  • Str. Constantei, nr.127, Cumpana
    (Vis-a-vis de Primarie)
  • 0766.866.675
  • fb.com/kiditosmagia/
  • clienti@kiditos.ro

Program:

Zilnic 10.00 - 21.00

Termeni si Conditii | Politica de Confidentialitate | Drepturile Utilizatorilor

Copyright © 2018 www.kiditos.ro. Toate drepturile asupra continutului acestui site sunt rezervate.
Kiditos Magia SRL
Str. Constantei, nr.127, Cumpana, jud. Constanta, Romania
Reg. Com: J13/1530/17.05.2017
CUI: 37594425
Tel: 0766.866.673 / 0766.866.675